Er kunnen verschillende redenen zijn om ervoor te kiezen om de P&O-taken uit te besteden. Dat kan incidenteel zijn, bijvoorbeeld bij een bepaald advies of een tijdelijk project, maar ook structureel, bijvoorbeeld vaste P&O ondersteuning voor een aantal uren per week.   

Advies
Wilt u snel en duidelijk advies? Op verzoek kan ik u ondersteunen bij allerhande zaken als ontslag- of aanstellingszaken, dossieropbouw of bijvoorbeeld bij conflicten. Of wilt u misschien advies over een toekomstige herstructurering? Dat kan via e-mail, de telefoon of via een persoonlijk gesprek.

Projecten
Heeft u bepaalde projecten die uitgevoerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld het opzetten van een goed personeels-, verzuim- of opleidingsbeleid, het opstellen van functieprofielen , functiewaarderingsprojecten of het uitvoeren van een werkbelevingsonderzoek? Projecten worden bij voorkeur uitgevoerd bij uw eigen bedrijf, maar kunnen ook deels vanuit mijn eigen kantoor opgepakt worden.

Interim
Heeft u wel een P&O Adviseur in dienst en gaat deze met verlof of vertrekt? Ook voor een tijdelijke periode kan er goede en allround P&O ondersteuning geboden worden. Bij het vervangen van de P&O Adviseur is het tevens mogelijk dat ik het volledige werving en selectietraject voor u verzorg, zodat u snel weer de juiste persoon op de juiste plaats heeft.

 

 

 

 

Naar Startpagina